Pavel Ciobanu e decorat de Vladimir pentru …promovarea valorilor spirituale în Moldova


Se pare că fotbalistul-şef şi boss-ul bisericii din Întreaga Republică Moldova fac parte din acelaşi club – al elevaţilor spirituali. Să alergi mingea cât îi ziua de mare nu e o ocupaţie oarecare, ci o activitate divină, care înalţă, purifică duhul şi înnobilează sufletul. Dat fiind spuse toate acestea, evident că se impun şi nişte decoraţii sfinţite, pentru mângâierea băietanilor care fac minuni cu balonul pe maidan. De ce adică ar fi discriminaţi fotbaliştii în dauna boxerilor, decoraţi şi ei anul trecut de mitropolit.

Aşa că Pavel Cebanu, presedinte al Federatiei Moldovenesti de Fotbal, a fost băgat în seamă de către Vladimir, care i-a agăţat de piept Ordinul “Binecredinciosul Voievod Stefan cel Mare si Sfant” de gradul doi,  “in semn de apreciere a muncii depuse si pentru promovarea valorilor spirituale in Republica Moldova”.

Preşedintele fotbalului moldovenesc a sesizat legătura subtilă care uneşte cele două instituţii, remarcând că “Biserica se ocupa de educatia spirituala a populatiei, iar oamenii, care practica fotbalul, au o pregatire fizica buna. Distinctia primita confirma faptul ca biserica si fotbalul urmaresc acelasi scop – de a promova valori spirituale in societatea noastra”.

Deci boxerii au fost decoraţi, fotbaliştii n-au fost lăsaţi nici ei pe dinafară de specialiştii în cele sfinte şi duhovniceşti. Cine urmează?

Reclame

Un gând despre &8222;Pavel Ciobanu e decorat de Vladimir pentru …promovarea valorilor spirituale în Moldova&8221;

  1. niste lingai.

    de la sfintiri de tankuri la sfintiri de boxer .. a tot ce acei lingai pot atrage catre ei.

    nu vezi asa satane nici unde decat in tara lor r- moldov formata si sfintita pe teritoriu alteia !

    dar romanii se vor trezi acum or in viitor si le va da p… la boturi si la satane ortodoxe si cozile de topor in Basarabia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s